تحولات منطقه

۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۱۱۱۹۷۹۱

مدیرعامل پتروشیمی نوری گفت: پیش بینی می‌کنیم تا یک ماه آینده بتوانیم بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار تن گازوئیل یورو ۶ تولید کنیم.

تولید گازوئیل یورو۶ تا یک ماه آینده
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، غلامرضا جمشیدی، مدیرعامل پتروشیمی نوری در خصوص تولید سوخت کشتی و شناورها (بانکرینگ) اظهار داشت: واحد تولید گازوئیل در ذیل این مجموعه آماده شده و اگر کاتالیست آن توسط شرکت‌های داخلی تامین شود تا یک ماه آینده تولید گازوئیل یورو ۶ کلید می‌خورد.

وی ادامه داد: بحث مهم در تولید گازوئیل یورو ۶ اقتصاد آن است که اگر بتوانیم به کشتی‌های خارجی و از طریق بانکرینگ بفروشیم، می‌توانیم آن را ادامه دهیم.

مدیرعامل پتروشیمی نوری گفت: پیش بینی می‌کنیم تا یک ماه آینده بتوانیم بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار تن گازوئیل یورو ۶ تولید کنیم.

به گفته جمشیدی، کشتی‌های خارجی که به مقصد اروپا سفر می‌کنند، حتماً باید به خاطر استانداردهای سختگیرانه محیط زیست از گازوئیل یورو ۶ استفاده کنند.

وی گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همکاران ما در این واحد پتروشیمی با ظرفیت ۱۲۰ درصد و شبانه روز کار می‌کردند تا مشکلی از نظر تولید محصولات آروماتیک در کشور پیش نیاید.

او بیان کرد: ماهانه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان پول خوراک گاز می‌دهیم و با وجود اینکه سهامداران اصلی و سهامداران خود آورده نقدی برای این شرکت نیاوردند اما، از محل سود این شرکت توانستیم سه مجموعه پتروشیمی هرمز هنگام و اروند را نیز خریداری می‌کنیم.

به گفته جمشیدی، با ورود پتروشیمی اروند به بورس از این پس درآمد آن نیز برای پتروشیمی نوری لحاظ خواهد شد و به تقویت ارزش سهام این شرکت کمک می‌کند.

وی این را هم گفت که در این مجتمع پتروشیمی از سال ۹۹ تا ۱۴۰۳ بیش از ۹۰ درصد سود حاصله را بین سهامداران تقسیم کردیم؛ اما با این وجود توانستیم با سرمایه‌گذاری‌های داخلی ۳ پتروشیمی جدید را خریداری و احداث کنیم.

وی همچنین به تولید اکتان افزا برای افزایش کیفیت بنزین در این مجتمع اشاره کرد و گفت: ما بنزین با اکتان بین ۹۲ تا ۹۷ درصد تولید می‌کنیم. در واقع اکتان افساهایی است که برای افزایش کیفیت بنزین اضافه می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha